Jobbannonser

Vill DU vara med och starta upp ett nytt Lssboende

Är DU vår nya personal till vårt nya gruppboende i Dänningelanda, Växjö
Är du en kreativ och engagerad person med många idéer och energi att ingå i personalgruppen för vårt nya boende.
Hösten 2019 kommer vi att starta upp ett nytt LSSboende för vuxna. Boendet har 6 platser.

Skåningegård Omsorg

Visma Enterprise söker Teknisk Projektledare till Växjö!

Är du data- eller systemvetare med erfarenhet av att arbeta med implementationsprojekt? Vill du arbeta med konvertering och implementering av HRM-system? Är du leveranssäker och utvecklingsinriktad, och vill du verka i en innovativ företagskultur? Då kanske du är vår nya Tekniska Projektledare! Sök tjänsten som Teknisk Projektledare för konvertering redan idag, och ta chansen att bli en del av Visma Enterprise!

Experis

Kundservicemedarbetare i Växjö

Vi söker nu duktiga och trevliga kundservicemedarbetare med placering i Växjö. Är du en framåt och energisk person som verkligen gillar att arbeta med människor och som tycker om att vägleda och leverera fantastisk kundservice via telefon/mail? Låter det intressant att få chansen att utveckla dina kunskaper på en social och tevlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Manpower

Kock och Kökspersonal till kund i Älmhult!

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av en välkänd och intressant koncern som erbjuder en härlig atmosfär och sprudlande kollegor? Drivs du dessutom av en hög arbetsmoral och stark vilja? Vår kund i Älmhult satsar för fullt och söker dig som är utbildad kock och vill jobba heltid, men även dig som håller på att utbilda dig inom detta område och vill jobba extra.

Manpower

Ledigt jobb som Installationselektriker

Söker du en arbetsgivare som värdesätter din kompetens och utveckling på riktigt?Just nu söker vi installationselektriker som är minst 2 års montör. Arbetet är varierande och du kommer att arbeta med installation och service.

Manpower

Postnord rekryterar en IT-processpecialist till Ljungby!

Du är intresserad av IT och applikationer, har erfarenhet av olika WMS-lösningar och brinner för specialistrollen. Du inspireras av hur rätt system och lösningar kan hjälpa och utveckla en verksamhet? Drivs du av att förbättra processer, och av att arbeta proaktivt, kvalitetsinriktat och affärsmässigt? Då kanske du är den vi söker! Hör av dig för mer information, eller sök tjänsten som IT-processpecialist hos oss på PostNord TPL redan idag!

Experis

HRM Software rekryterar Fullstackutvecklare till Växjö!

Är du Fullstack-utvecklare? Då har vi Växjös hetaste IT-jobb för dig! Var med på vår spännande nysatsning, vi ska leverera marknadens bästa och mest innovativa produkt för medarbetare och chefer. Vi vågar ifrågasätta gamla sanningar, exempelvis varför ska en medarbetare ens behöva tidrapportera? Vi vill vara mer moderna än så!

Experis

Sommarjobb inom vård och omsorg

Vill DU ha ett roligt och värdefullt sommarjobb eller timvikariat. Ett jobb där du får arbeta med människor som kanske inte alltid tänker som alla andra men som kan berika din dag och där du får en chans att göra skillnad i någons vardag.
Vår verksamhet ligger i natursköna Dänningelanda, 7 kilometer söder om Växjö.
Du som vikarie kommer inleda ditt vikariat med en introduktionsdag som innehåller interna utbildningar inom aktuelle områden. Även bredvidgång ingår.

Skåningegård Omsorg

Sommarjobb 2019

Snart är det sommar och sol vilket innebär att vi behöver stärka upp vårt fantastiska team på Maxi med ännu fler härliga butiksmedarbetare under sommarveckorna. Vi letar efter dig som har ett härligt leende på läpparna, har ett högt tempo, och är driven till att göra kunden nöjd i alla lägen.

ICA Maxi Växjö

Till vår kund Texo AB i Älmhult söker vi en resande Montageledare

Till vår kund Texo AB i Älmhult söker vi en resande Montageledare. Större delen av din arbetstid lägger du ute hos Texos kunder och innebär såväl praktiskt som administrativt arbete. Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs med att resa, är trygg med att möta nya människor i varierande produktionsmiljöer och har ett gott ledarskap. Som resande Montageledare ansvarar du främst för:

· Service, underhåll och driftsättning runtom i världen

· Montageledning och utbildning ute hos kund

· Daglig styrning, arbetsledning, planering och uppföljning

· Medverka praktiskt vid externa montage

· Rapportering och dokumentation

· Att vara ansiktet ut mot kund och samordna arbetet på plats

· Testkörning i samband med driftsättning

Empleo Växjö

Erfaren Industrielektriker till vår kund i Tingsryd

Som Industrielektriker hos vår kund kommer du att arbeta förebyggande och avhjälpande med underhåll och förbättringsarbete av företagets maskinpark och fastigheter.

Rollen innehåller stimulerande och varierande arbetsuppgifter där du får vara med och medverka och bidra till företagets förbättringsarbete och ta ansvar. Du kommer att ingå i ett team inom el och underhåll, och kommer bland annat att jobba med felsökning, analys och åtgärder.

Empleo Växjö

Till Modulpac i Lagan söker vi en noggrann Kvalitetskoordinator

Till Modulpac i Lagan söker vi en noggrann Kvalitetskoordinator.
Modulpac behöver bygga på med en noggrann och miljömedveten kvalitetskoordinator för att stärka upp sin kvalitetsavdelning. Som kvalitetskoordinator är du delaktig och bidrar med det förebyggande kvalitets- och miljöarbetet på Modulpac.

Empleo Växjö

Empleo söker Pressoperatörer till vår kund i Tingsryd

Vi söker dig som vill arbeta som Pressoperatör och att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att linjen fungerar optimalt och producerar efter den mängd och kvalité som efterfrågas. I uppgifterna ingår övervakning, packning och att åtgärda fel vid störning på maskinerna.

Empleo Växjö

Läs Komvux-kurser på Hermods i Växjö

Plugga Komvux på Hermods i Växjö smidigt och flexibelt. Vi erbjuder kurser på distans, i klassrum. på heltid eller deltid. Du bestämmer!

Hermods

Energitekniker till Ömangruppen i Växjö

Vi söker nu energitekniker som kommer att utgå från vårt kontor i Växjö. Som energitekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder som består av både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Vi söker dig som har god teknisk kunskap och ett intresse att arbeta som energitekniker och som har goda kunskaper inom ventilation, kyla eller styr & regler.

Ömangruppen

Sommarjobba hos oss på Frösunda!

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Frösunda Omsorg

Truckförare

Inpeople Sverige

Montörer till attraktivt industriföretag i centrala Växjö

Inpeople Sverige

Spelutvecklare C++

Inpeople Sverige

Komponenttekniker till Combitech

Combitech i Växjö söker nu en komponenttekniker för långsiktigt uppdrag.

Inpeople Sverige

Relationsbyggande säljare med stort kundansvar

Vill du hjälpa företag att synas på Växjös bästa lägen? Icmedia söker nu en relationsbyggande säljare med stor utvecklingspotential.

Inpeople Sverige

Kantpressare till Uppvidinge

Till vår kund i Uppvidinge kommun söker vi nu en kantpressare för långsiktig anställning.

Inpeople Sverige

Administratör till Atea Sverige

Till vår kund Atea Sverige söker vi nu en driven och engagerad administratör för långsiktigt uppdrag.

Inpeople Sverige

Administratör för framtida uppdrag

Är du en serviceinriktad administratör som gillar kontakten med kunder? Då är du den vi söker!

Vi söker nu administratörer för framtida uppdrag hos våra kunder belägna i Växjö men även utanför med omnejd. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet men att arbetet är placerat ute hos aktuell kund.

OnePartnerGroup Sydost

C/CE-chaufför sökes till kund i Växjö

Är du en serviceinriktad person som vill ha ett omväxlande och fysiskt jobb? Vill du jobba som chaufför på ett innovativt företag som sätter miljön i fokus? Då är du kanske rätt person för vår kund som nu expanderar och söker en C-chaufför till Växjö eller Älmhult!

OnePartnerGroup Sydost

Extrapersonal till lager i Växjö

Är du en student som vill tjäna lite extra pengar? Eller har du jobbar du på deltid och kan kombinera med något annat jobb? Vi söker nu lagerpersonal som kan jobba dagtid till ett företag i Växjö!

OnePartnerGroup Sydost

Montörer till företag i Växjö sökes

Till en attraktiv kund i centrala Växjö söker vi nu montörer. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning hos oss på OnePartnerGroup. För rätt personer finns det en stor chans till vidare anställning hos kunden.

OnePartnerGroup Sydost

Ekonomiassistent till Södra Skogsägarna

På Södra startar allt i skogen. Där läggs grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar Södra dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så Södra bygger relationer och långsiktig framgång. Läs mer på www.sodra.com.

Vi söker nu en ekonomiassistent till Södra Skogsägarnas ekonomiavdelning i Växjö. Uppdraget förväntas starta i mars. Tjänsten är ett vikariat på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig till slutet på januari 2020 men för rätt person finns det chans till förlängning.

OnePartnerGroup Sydost

Industripersonal för kommande uppdrag till Inwido!

Inwido Sverige är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet.

Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Hemmafönster, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar.

För kommande uppdrag söker vi nu produktionsmedarbetare till Inwido Sverige i Lenhovda. Uppdraget innebär en visstidsanställning på heltid där du kommer ingå i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

OnePartnerGroup Sydost

Innesäljare Call4U Växjö

Vill du lära dig allt om försäljning från grunden och vara del av ett härligt säljteam?

Call4U

Vi söker kvalificerade barnskötare och förskolelärare som vill jobba som nannies i London!

Swedish Connection Au Pair & Nanny Agency

Agil Coach - Softhouse

Agil coach till ett spännande team

Softhouse Småland

Junior Utvecklare - Softhouse

Spännande jobb till ett mycket intressant bolag. Där du får möjlighet att växa som individ och göra skillnad på riktigt!

Softhouse Småland

Senior Java Utvecklare - SOFTHOUSE

Spännande jobb till ett mycket intressant bolag. Där du får möjlighet att växa som individ och göra skillnad på riktigt!

Softhouse Småland

Empleo söker Montörer för tillsvidareanställning till Växjöföretag

Till ett av våra kundföretag i Växjö söker vi omgående en driven montör med sinne för ritningläsning och komplext arbete. Du ingår tillsammans med kompetenta kollegor i en mindre arbetsgrupp och tjänsten ställer krav på praktiskt kunnande och god samarbetsförmåga. Vårt kundföretag erbjuder ett stimulerande och trevligt arbete med bra arbetsmiljö och öppet klimat.

Empleo Växjö

Empleo söker Elmontörer för långsiktigt jobb i Tingsryd

Till vår kund söker vi nu en Elmontör med elutbildning. Som Elmontör hos vår kund arbetar du främst med att montera och installera el, värme, strömbrytare och vägguttag. Du kommer även att på sikt ansvara för att bygga elskåp och installera elcentraler av mer komplexa modeller. Tjänsten innehåller stor variation och samtliga moment kräver stor noggrannhet och god förståelse för hur du läser elschema och tabeller.

Empleo Växjö

Empleo söker händiga montörer till Alvestaområdet

Nu söker vi montörer för omgående start i Alvestaområdet. Tjänsten innebär i huvudsak montering efter ritning. Du arbetar i både mindre och större arbetslag där ett gott samarbete står i fokus. Efter färdigmonterad produkt hjälper du även till med att packa ordern samt köra ut den för utleverans.

Empleo Växjö

Entreprenadingenjör till Mark & Miljö i Ljungby

Till vår kund Mark & Miljö i Ljungby söker vi en erfaren Entreprenadingenjör.
Som Entreprenadingenjör ansvarar du för framtagande av kalkyl- och anbudshandlingar och fungerar som länken mellan VD och arbetsledare i respektive markprojekt. Du deltar även i anbudsprocessen, genomför projektering samt ansvarar för löpande ekonomireglering gentemot både kunder och underentreprenörer.

Empleo Växjö

Ansvarsfull Redovisningsekonom till Electrolux i Ljungby

Till vår kund Electrolux söker vi en ansvarsfull och driven Redovisningsekonom.
Electrolux är ett framåt, positivt och globalt bolag som vill vara med att förändra. Bolaget är genuint och trevligt och uppskattar sin personal som den viktiga resurs den är, med ett ärligt och välkomnande arbetsklimat.

Empleo Växjö

Mångsidig Redovisningsansvarig till NPA Plast i Ljungby

Till vår kund NPA Plast söker vi en mångsidig och noggrann Redovisningsansvarig.
NPA Plast är ett familjärt, välkomnande och offensivt företag med miljön i fokus. Med sin fina arbetsmiljö känner sig personalen väl omhändertagen. Trivseln är mycket hög med högt i tak och teamkänslan är stark. För NPA Plast är hållbarhet viktigt och därför jobbar de enbart med återvunna och nedbrytningsbara material.

Empleo Växjö

Empleo Växjö söker ny Ekonomichef med koncernerfarenhet

Som Ekonomichef på Empleo är du en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du har ett nära samarbete med kollegorna på respektive kontor och personalansvar, för i dagsläget en Ekonomiassistent. Hos Empleo värnar vi om det goda samarbetet kontoren emellan och ser gärna att vår Ekonomichef är resbar minst ett par gånger i månaden.

Empleo Växjö

Empleo växer vidare och söker Rekryterare till Växjö

Som Rekryterare på Empleo har du en central roll i rekryteringsarbetet. Du driver delar av affären själv och ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt även våra personlighetstester och analyser. På Empleo verkar vi alla för ett gott samarbete och stöttar självklart varandra när det krävs, vi varvar alltså enskilt arbete med grupparbete.

Empleo Växjö

Supporttekniker HydroElite©

Hydroware

Advisor till Customer Service Firstline DHL Freight

Inpeople Sverige

Komvux på distans, NTI-skolan

Komvux på distans i hela Sverige

Vill du läsa upp betyg till högskolan, höja din kompetens eller vill satsa på ett nytt jobb? Vi har över 250 kurser på distans samt kurspaket för hela yrkesutbildningar.

Hel- eller deltid
personlig kurslärare
CSN-berättigade
varifrån du vill

NTI-skolan

Växjö kommun

Välkomna att söka jobb hos oss!

Växjö Kommun

Växjölöftet