Jobbannonser

Smeder

Vi har bra orderingång och behöver utöka med 5 smeder till komponentfabriken i Växjö!
I fabriken finns totalt ca 150 personer som arbetar med att tillverka lyftkomponenter i stål till kunder runt om i världen.

Gunnebo Industrier

CNC operatörer

Vi söker två CNC operatörer till komponentfabriken i Växjö, en person som ska bearbeta smidesprodukter i vår nyinvesterade svarv och en person till Okuman, en fleroperationsmaskin. För dig som har kunskapen och är framåt ges möjlighet till stora och intressanta utmaningar och chansen att få arbeta i en helt ny maskin, alternativt att utveckla vårt arbetssätt i Okuman.
I fabriken finns totalt ca 150 personer som arbetar med att tillverka lyftkomponenter i stål till kunder runt om i världen.

Gunnebo Industrier

Industriarbetare

Vi har bra orderingång och behöver fler industriarbetare till komponentfabriken i Växjö!
Vi har behov av personal till eftertempo, smedja och slipning och montering, provning och bearbetning.
I fabriken finns totalt ca 150 personer som arbetar med att tillverka lyftkomponenter i stål till kunder runt om i världen.

Gunnebo Industrier

Danfoss Power Solutions is now seeking a Application SW Engineer

Danfoss is a global leader focused on energy-efficient solutions that save energy and costs, and reduce carbon emissions. The company’s wide range of products and services are used in areas such as cooling food, air conditioning, heating buildings, controlling electric motors and powering mobile machinery. The company is also active in the field of solar and wind power as well as district heating and cooling infrastructure for cities and urban communities. Danfoss was founded in 1933 in Nordborg, Denmark. Today, the Group employs around 23,000 employees and sells its products in more than 100 countries around the world. Read more about Danfoss at www.Danfoss.com.

Learn about our energy-efficient solutions at: http://www.danfoss.com/SolutionsReady/.

OnePartnerGroup Sydost

Verksamhetsutvecklare logistik/IT till Outnorth

Outnorth är idag en av Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och har kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Vi jobbar för att få fler människor att vistas utomhus mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå, oavsett om de är ute efter en naturupplevelse eller en uteaktivitet och oavsett om det handlar om kläder och prylar eller om själva upplevelsen. Läs mer om oss på outnorth.se.

OnePartnerGroup Sydost

C- och CE-chaufför till Malmberg Miljöhantering i Växjö

Malmberg är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper små och stora industrier, byggföretag, kommuner och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och TV-inspektion. De utför uppdrag tryggt, säkert och alltid med miljön i fokus. Malmberg Miljöhantering har modern fordonspark och ser alltid till att vara uppdaterade på ny miljöhanteringsteknik.

Malmbergs expanderar i Växjöregionen och behöver därför förstärka nu med ytterligare en chaufför.
Uppdraget förväntas starta i april. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

OnePartnerGroup Sydost

Robot/laser-operatör till BK Produkter i Alvesta!

BK Produkter är din självklara och kompletta partner vad gäller helhetslösningar i tunnplåt. Från idé till färdig produkt med precision i varmvalsad, kallvalsad eller galvad plåt; stål, aluminium, rost¬fritt, koppar eller aluzink.
Med en modern och bred maskinpark utför vi allt från enklare legoarbeten, till komplexa plåtdetaljer där vi tar ansvar för hela värdekedjan. Från konstruktion till färdig produkt, inklusive smarta specialemballage och effektiva logistiklösningar.
Hjärtat i vår verksamhet är våra yrkesstolta operatörer och tekni¬ker, med lång erfarenhet och stor kompetens. Vår specialitet är små serier med hög kvalité och leveranssäkerhet.

Vårt Code of Conduct:
Ansvar & Respekt
Lönsamhet & kvalité
Laganda & Samarbete

Vi söker nu en robot/laser-operatör med start 1 april.

OnePartnerGroup Sydost

Innesäljare till Sverull

Lockas du av att få jobba med marknadsledande produkter i en tjänst med stor variation och ständig utveckling?

Vi söker nu en innesäljare till verksamheten i Växjö. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid.

OnePartnerGroup Sydost

Bussbyggare till Allt i Plåt!

Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar men försäljning av laser skurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Vill du ha en omväxlande och spännande tjänst, då är du den bussbyggare vi söker!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader, men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget. Till Allt i Plåt finns goda bussförbindelse och bostad kan ordnas.

OnePartnerGroup Sydost

Vi söker nu aluminiumkapare!

Vi söker nu två personer som vill jobba med aluminiumkapning till vår kund i Klavreström!

OnePartnerGroup Sydost

Fastighetsskötare till Heimstaden i Växjö

Heimstaden är ett av Nordens största bostadsfastighetsbolag. Vår affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta fastigheter i Sverige och Danmark. Hos oss bor du i trivsamma hyresrätter på centrala områden. För oss är det viktigt att ha en stark lokal närvaro och har alltid egen personal på orten så att våra hyresgäster lätt kan komma i kontakt med oss. Heimstaden grundades 1998 och förvärvades av Fredensborg AS under 2005. Läs mer på www.heimstaden.com.

Till vårt Växjökontor söker vi en serviceinriktad och självgående fastighetsskötare för att stärka upp vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Hos oss blir du en viktig nyckelspelare inom en dynamisk och snabbväxande organisation.

OnePartnerGroup Sydost

Erfarna CNC-operatörer till Willo

Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag ca 100 anställda och har en omsättning på ca 145 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Vi har de senaste åren gjort kontinuerliga investeringar för att ligga i framkant på den tekniska spelplanen. För att fortsätta kunna utveckla verksamheten ytterligare vill vi knyta till oss ny kompetens varför vi nu söker flera skickliga CNC-operatörer. Hos oss får du en avgörande roll på ett företag som vilar på en god kultur, sundhet, hög yrkesstolthet och trygghet.

Du jobbar antingen växelskift mellan förmiddag/eftermiddag eller ständigt nattskift. Placering är Växjö.

OnePartnerGroup Sydost

Elmontör/mättekniker till Alvesta Energi

Alvesta Energi med dotterbolagen Alvesta Elnät AB och BIVA finner du i Alvesta, mitt i Småland. Alvesta Energi arbetar med fjärrvärme och elnät inom delar av Alvesta kommun. Företaget har drygt ca 20 medarbetare och ägs till 100% av Alvesta Kommunföretag AB. Koncernen omsatte 2016 ca 97Mkr. Alvesta Energi är även verksamt inom elhandel och vindkraft samt bredband genom ett aktivt delägarskap i Bixia AB samt Wexnet AB. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.alvestaenergi.se.

Om oss
Alvesta Energi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter till personlig utveckling. Du får möjlighet att vara en del av en långsiktig och ansvarsfull verksamhet vars vision är att verka för, bidra till och utveckla en bättre livsmiljö för Alvesta kommuns invånare och företag.

OnePartnerGroup Sydost

Extrajobb som lagermedarbetare till Wilo

Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumputrustning, ett multinationellt företag med över 60 dotterbolag och en årlig omsättning på 12 miljarder SEK. I Norden omsätter vi ca 320 miljoner SEK och är 80 medarbetare varav 42 i Sverige. Huvudkontoret för Norden ligger i Växjö med säljkontor på ytterligare 6 orter i Sverige samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Wilo lever efter sina värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med internfilosofi att alltid sätta kund och partner i fokus. Samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning. Mer information hittar du på www.wilo.se.

OnePartnerGroup Sydost

Fresh söker medarbetare till Distributionsteamet

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Under semesterperioden söker vi efter en serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann person som kan stötta upp på vår ekonomiavdelning och även bemanna företagets växel.

Fresh

Fresh söker sommarjobbare till Monteringen

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

Sommarjobbare Distributionsteamet

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

Sommarjobb inom industrin

Vi söker 20 sommarjobbare till komponentfabriken i Växjö som vill arbeta sommaren 2018. Arbetsuppgifterna är montering, bearbetning, provning, lackering eller paketering av stålprodukter i produktionen. Introduktion och upplärning kommer att ske under våren.

Gunnebo Industrier

Gerdmans rekryterar en Webbutvecklare till Markaryd!

Gerdmans Inredningar AB grundades 1947 och är ett expansivt och framgångsrikt företag som via katalog och webshop säljer arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri i hela Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder ett mångsidigt sortiment med ca 11.000 artiklar – allt från skrivbord och cafémöbler till pallyftare och kompletta lagerhyllsystem. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd, Sverige och vi har försäljningskontor i Norge, Danmark samt Finland. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK.

Manpower

Senior Systemutvecklare sökes till Fortnox i Växjö!

I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa morgondagens system för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi har plats för dig. Tillsammans gör vi det möjligt!

Manpower

Wexnet rekryterar en Kommunikationstekniker / Nätarkitekt till Växjö!

Wexnet erbjuder bredband på flera orter i Kronobergs län och äger bredbandsinfrastruktur i de fyra kommunerna Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. I Wexnets öppna stadsnät råder fri konkurrens mellan leverantörerna och kunden väljer själv tjänsteleverantör utifrån önskemål och behov. Genom vår öppna fiberinfrastruktur skapas samhällsnytta för företag och hushåll. Wexnet är ett dotterbolag till Växjö Energi.

Manpower

We are looking for an IT Business Analyst to Älmhult

At Experis, we do not consider ourselves to be like everyone else, we are proud of our consultants and together we find the right challenge for you. As a consultant at Experis, we offer you the opportunity to develop your skills on some of the largest companies in several different industries. We have high expectations on you, but in return we offer good development and career opportunities. We are now looking for a Business Analyst to an international company in Älmhult! Are you an IT Business Analyst and ready to take the next step in your career? Then please read more about this opportunity and apply for the job.

Manpower

Vi söker juniora systemutvecklare till Combitech i Växjö!

Vill du starta din IT karriär som Experis Young konsult på uppdrag hos Combitech i Växjö? Genom att vara Experis Young konsult erbjuds du som nyexaminerat IT student eller du med påbörjad erfarenhet från IT branschen möjligheten att visa din fulla potential på företaget du alltid drömt om. Du får möjlighet att visa vad du går för samtidigt som du får ovärderlig kunskap och arbetslivserfarenhet från branschen. Nu kan du med rätt akademisk bakgrund och rätt motivation följa med på vår resa där vi utvecklar morgondagens teknologi och morgondagens säkra lösningar! Vi på Experis letar tillsammans med våra kunder ständigt efter framtidens IT talanger – är du en av dem?

Manpower

Ledigt jobb, 3D koordinator till Älmhult!

På detta lediga jobb som 3D koordinator i Älmhult får du möjlighet att vara med och skapa det 3D material som visas på företagets hemsida och som varje år har omkring 1,9 billioner besökare. Du får skapa, använda din kreativitet och inspireras av andra professionella kollegor i ditt team. På jobbet som 3D koordinator ges du chans att vara med och skapa företagets katalog som trycks i ca 220 millioner kopior om året. Har du en passion för handling och kreativitet? Vill du vara en del av många människors drömmar samt arbetar tillsammans med 3D artister, modellörer och inredare? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Manpower

Open Position, 3D Artist to an international company in Älmhult!

At this open job as a 3D artist you get the chance to combine creativity, technology and story-telling to produce high quality images that inspire and engage the end-consumer. You get the chance to create high quality image communication that inspire and engages the end-consumer with focus on 3D communication. If you would like to become a part of an international organization with a growing and high-speeded 3D department – then this might be the right job for you.

Manpower

Open Position, Production Responsible to Älmhult

Open Position, Production Responsible to Älmhult

Do you have a passion for action, speed and creativity? Do you want to be part of showing how to make the many people’s dreams come true, working together with PhotogGraphic Designersraphers, 3D Artists, Production Managers and Interior Designers? Then this is the opportunity for you! Experis IT is now looking for a Production Responsible to our client based in Älmhult.

Manpower

HR- och Ekonomiadministratör till internationellt bolag i Älmhult

Gillar du att jobba med människor och siffror? Är du serviceminded, flexibel och gillar effektiva processer? Har du något eller några års erfarenhet av brett HR/personalarbete/ekonomiadministration? Då kan detta konsultuppdrag vara din nästa utmaning via Empleo!

Empleo Bemanning & Rekrytering

För kunds räkning söker vi nu en duktig Databasadministratör

För kunds räkning söker vi nu en duktig Databasadministratör för direktrekrytering med placering i Växjö eller Kalmar!
Letar du efter ett spännande tillfälle där du kommer att utveckla både professionellt och personligt? Vår kund har stora ambitioner och därför kommer det att finnas gott om karriärmöjligheter inom företaget.
Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö inom den snabbväxande spelbranschen. Företaget vill alltid vara i framkant, använda ny teknik och utmana sig själva att bli de allra bästa. De hittar alltid en ursäkt för att fira och har mycket roligt tillsammans!

Empleo Bemanning & Rekrytering

IT-tekniker till vår kund i Åseda

Har du flera års erfarenhet av IT och har ett genuint intresse för teknik och digitalisering? Är du IT-teknikern som gillar när IT och tekniken inte alltid fungerar i vardagen och hjärtat klappar lite extra när du får söka efter lösningen?
Känner du igen dig ovan tycker vi att du ska söka tjänsten som IT-tekniker till ProfilGruppen i Åseda!

Empleo Bemanning & Rekrytering

Empleo rekryterar erfaren Industrielektriker till Profilgruppen i Åseda

Till vår kund ProfilGruppen i Åseda söker vi en duktig Underhållselektriker, gärna mot el men även mekanik är av intresse. Rollen innehåller varierande och stimulerande arbetsuppgifter med huvudfokus på att:

– Säkerställa en hög teknisk tillgänglighet för företagets maskinpark, service och underhåll
– Vara en del i det förebyggande underhållet och bidra till utvecklingen av det operatörsdrivna underhållet
– Utföra dokumentation av aktiviteter
– Medverka och ansvara för projekt och förbättringsarbeten
– Arbeta proaktivt med säkerhet
– Drift och övervakning av produktionssystemen samt maskinparken
– Arbeta med felsökning, analyser och åtgärder

Empleo Bemanning & Rekrytering

Housekeepers

4-star superior hotel in a traditional seaside resort search for housekeepers at Kühlungsborn.

Irish Hotel Federation

Waiters

Multiple-award-winning camping park between Baltic sea and open Countryside search for waiters!

Irish Hotel Federation

Waiters, Cleaner, Cook and Kitchen assistant

A Family run hotel in the heart of the Fischer village in Bregge, Island Rügen search for Waiters, Cleaner, Cook and Kitchen assistant.

Irish Hotel Federation

Jobba extra som köksbiträde i Älmhult!

Vill du få riktigt meriterande erfarenhet av service och kök? Vill du ha ett fartfyllt arbete att komplettera dina studier eller andra deltidssyssla med? Perfekt, då har vi extrajobbet för dig i denna annons! Just nu söker vi köksbiträden till vår globala kund i Älmhult. Passa på, läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan och skicka in din ansökan idag för chans till intervju redan nästa vecka!

Manpower

Jobba som maskinoperatör på Gnutti Carlo Alvesta!

Har du tidigare erfarenhet av industri och vill utvecklas i en roll som maskinoperatör? Just nu söker vi flera härliga kollegor till vår fantastiska kund Gnutti Carlo i Alvesta! Här får du en långsiktig, trygg heltidstjänst och möjligheten att utvecklas utifrån din egen potential. Läs mer om vad vi på Manpower och Gnutti Carlo kan erbjuda just DIG och skicka in din ansökan redan idag för chans till intervju. Vi ser framemot att höra från dig!

Manpower

Chef för finans och administration

Växjö Energi

Drifttekniker, Kraft och värme

Växjö Energi

Inköpare

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv koncern med stor möjlighet att påverka.

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.
Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

Upptäck världen med EF!

Sök EF:s unika praktikprogram – Global Intern!

Ta chansen och sök EF:s hittils bästa praktikplats. Vi letar efter femton unika individer som vill tillbringa en tre månaders praktik på tre olika destinationer runtom i världen. Om du blir utvald, kommer du tillbringa en månad på varje destination och upptäcka både staden och kulturen, samtidigt som du arbetar med projekt som är utformade efter din kompetens och passion.

EF Education First

Fresh söker medarbetare till Distributionsteamet

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

Strategisk inköpare

Vi stärker nu upp organisationen med en nya och spännande roll som erbjuder stora möjligheter att utvecklas och påverka.

Volution-koncernen är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt 15 företag som främst arbetar inom ventilation. I Sverige ingår Fresh, PAX, VoltAir och Welair in Volution-koncernen. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver

Fresh

Nya stjärnor till O'Learys i Växjö

O´Learys är en mötesplats, som strävar efter att erbjuda sina gäster en helhetsupplevelse av mat, dryck, sport och nöje. Konceptet är temasatt kring den amerikanska staden Boston och blivit känt för god mat och service, de många TV-skärmarna och den genuina inredningen. Idag finns det fler än 100 casual dining-restauranger fördelat över 13 olika länder i Europa och Asien.

O'Learys Växjö

Nytt jobb i sikte! Plugga på distans.

NTI-skolan är Komvux på distans med över 250 kurser och kurspaket. Plugga var, när och hur du vill med personlig lärare från start till betyg.

NTI-skolan

Handläggare Färdtjänst/Riksfärdtjänst till Region Kronoberg

Till vår kund Region Kronoberg söker vi en erfaren Handläggare till avdelningen Färdtjänst/Riksfärdtjänst i Växjö.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Fresh söker medarbetare till logistikteamet

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

TUI Kids Club Host - Swedish or Norwegian Speaking

Join TUI Destination Services as a Kids Club Host and help to deliver amazing holidays for our youngest guests. You will make a huge difference to family holidays by delivering an exciting and creative childcare programme of fun-filled and inspirational activities for kids up to the age of 12.

TUI Destination Services

TUI Contact Centre Advisor - Swedish or Norwegian Speaking

Joining the TUI Destination Services Contact Centre you will be part of an international team that works hard to deliver amazing holidays 24 hours a day, 7 days per week. You will be super-friendly and genuinely enjoy providing a high-level of customer service in response to an interesting variety of questions and complaints via phone, email, SMS and other digital channels.

TUI Destination Services

TUI Fitness & Sports Instructor - Swedish or Norwegian Speaking

Join TUI as a Fitness & Sport Instructor and you will help to deliver amazing holidays. You will deliver a fun and professional Fitness and Sports, or Fitness and Leisure Programme in one of our flagship International Concept Hotels.

TUI Destination Services

TUI Family Entertainer - Swedish or Norwegian Speaking

Joining TUI as a Family Entertainer you will make a huge difference to our Family Holidays abroad by delivering a fun and high-quality entertainment programme in one of our flagship International Concept Hotels.

TUI Destination Services

DevOps Engineer

Are you looking for an exciting opportunity where you will develop professionally as well as personally? We are a talented group that are looking for peers. Play’n GO Platform Services have big ambitions and therefore there will be plenty of career opportunities within the company.

Play'n GO Platform Services

Affärsdriven Rekryterare till Empleo i Växjö

Nu söker vi internt på Empleo AB en engagerad och affärsdriven Rekryterare. Tjänsten är placerad i Växjö, men arbetsresor inom Växjöregionen och angränsande län kommer förekomma. Empleo AB är ett genuint och växande bemannings- och rekryteringsföretag där hög kvalitet, service, långsiktighet och lyhördhet står i fokus.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Operativ Inköpare för omgående uppdrag i Växjö

För kunds räkning söker vi omgående en Operativ Inköpare för ett spännande uppdrag i Växjö. Vår kund arbetar internationellt och ger dig som medarbetare en omväxlande och intressant vardag.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Utvecklingsingenjör med teamledaransvar

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka.

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.
Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 14 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.

Fresh

Elektronikingenjör med kunskaper inom elektronikhårdvara

I din roll som elektronikingenjör kommer du ta fram prototyphårdvara till ett nytt styrsystem för motorstyrning.
Förutom chansen att få jobba i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter kommer du även vara en del av ett väl sammansvetsat team med stora möjligheter att påverka. Läs mer nedan.

Alten

Embedded Software Engineer till ALTEN - motorstyrning

ALTEN i Jönköping söker en duktig ingenjör inom inbyggda system där man kommer vara med i nyutveckling och implementering av motorstyrningsmjukvara för kommande handhållna batteriprodukter. Du kommer programmera i C och ta fram algoritmer.
Förutom chansen att få jobba i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter kommer du även vara en del av ett väl sammansvetsat team med stora möjligheter att påverka. Läs mer nedan.

Alten

Frontendutvecklare till ALTEN Jönköping

Är du en problemlösare som stimuleras av utmaningar? Vill du jobba med de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna? Är det dig vi söker? Vi behöver kreativa och duktiga frontendutvecklare till spännande uppdrag hos våra kunder. Läs mer nedan.

Alten

Mekanikingenjör med fokus på automatisering

Vill du utvecklas och arbeta tillsammans med skickliga kollegor? ALTEN Jönköping växer och söker nu en mekanikingenjör som vill växa tillsammans med oss. Du kommer arbeta med att automatisera monteringen av bensindrivna trädgårdsmaskiner där du kommer vara länken mellan monteringsfabrikens produktionstekniska avdelning och R&D. Läs mer nedan.

Alten

C++ programmerare till ALTEN i Jönköping

ALTEN i Jönköping letar efter dig som är duktig på C++ och brinner för teknik.
Du kommer vara en del av ett team som har en bred kompetens inom olika områden som mekanik, el, test och projektledning. Utöver intressanta uppdrag så erbjuder vi en stor valfrihet där du själv väljer hur din karriär ska utformas och vill du även vara med och bidra till kontorets utveckling så finns den möjligheten också. Läs mer nedan.

Alten

Mjukvaruutvecklare till ALTEN i Jönköping

ALTEN i Jönköping söker fler duktiga mjukvaruutvecklare som kommer vara en del av ett team som brinner för det senaste inom teknik.
Förutom chansen att få jobba i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter kommer du även vara en del av ett väl sammansvetsat team med stora möjligheter att påverka. Läs mer nedan.

Alten

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till ALTEN i Jönköping

ALTEN i Jönköping växer och nu söker vi en erfaren mjukvaruutvecklare inom inbyggda system. Du kommer vara delaktig i ett spännande projekt där du kommer jobba med implementering av motorstyrningsmjukvara för kundens kommande handhållna batteriprodukter. Programmeringsspråket du kommer jobba i är C och du kommer även konstruera programmeringsalgoritmer. Läs mer nedan.

Alten

Studerande och vill ingå i Empleos konsultpool?

xÄr du studerande, har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller är F-skattare? Om du dessutom vill jobba extra som konsult hos oss på Empleo, tycker vi att du ska söka konsultrollen hos oss!

När du ingår i vår konsultpool, innebär det att du kommer att få hjälpa våra olika uppdragsgivare runt om i Kronobergs län. Uppdragen är av olika karaktär och både inom industri och tjänstesektorn.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Montör för långsiktigt uppdrag i Älmhult

För kunds räkning söker vi omgående duktiga och arbetsvilliga montörer med kunskaper i el, mekanik och hydraulik.

Som Montör arbetar du med komplexa och omväxlande arbetsuppgifter, allt från lite mer grov montering till mer finlir och finmontage. Rollen ställer krav på ritningsläsning, monteringsvana och gärna erfarenhet inom mekanik, el och hydraulik.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Till vår kund i Vislanda rekryterar vi en Underhållsmekaniker

Tjänsten innefattar främst:
– Reparationer på företagets egna maskiner och utrustningar samt felsökning, installation, service och underhåll av dessa.
– Uppdatering av befintliga samt upprättande av nya ritningar och manualer.
– Svetsning olika karaktär och omfattning beroende på material och maskin.
– Förbättrings- och utvecklingsarbete.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Montörer till växande industriföretag i Växjö

Som Montör hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med linemontering efter kundanpassade ritningar. Du arbetar stationsvis och i olika arbetsteam där lagspelet är av stor betydelse. Du är van att arbeta med mer fysiskt krävande arbete och trivs med det.

Empleo Bemanning & Rekrytering

CNC-operatörer till växande industriföretag i Växjö

För kunds räkning söker vi nu två arbetsamma och teknikintresserade CNC-operatörer.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Massör till Kosta Boda Art Hotel

Vi söker nu massörer till vår spaavdelning som vill arbeta helger, samt extra vid behov. På Kosta Boda Art Hotel erbjuder vi behandlingar för hela kroppen.

Kosta Boda Art Hotel

Bartender till Glasbaren, Kosta Boda Art Hotel

Som bartender hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och att jobba i en fantastisk miljö med många härliga gäster.

Kosta Boda Art Hotel

Kökschef till Linnéa Art Restaurant

Söker du den perfekta platsen med en lugnare fritid tillsammans med att arbeta i ett högt tempo?
Då är det till oss i Kosta du ska söka dig!

Kosta Boda Art Hotel

Hovmästare till Linnéa Art Restaurant

Söker du den perfekta platsen med en lugnare fritid tillsammans med att arbeta i ett högt tempo?
Då är det till oss i Kosta du ska söka dig!

Kosta Boda Art Hotel

Senior Developer Play’ n GO Platform Services Växjö

This is an opportunity to both develop and maintain a state of the art Back-office platform, based on the latest technology. The position also involves problem solving, finding ways to further enhance our product and demands excellent technical skills and knowledge.

Empleo Bemanning & Rekrytering

Javautvecklare

Är du en JAVA utvecklare som gillar nya utmaningar? Då är du kanske den vi söker till vårt Växjökontor.

Sigma Technology Solutions