Sommarjobb inom vård och omsorg

Skåningegård Omsorg

Vill DU ha ett roligt och värdefullt sommarjobb eller timvikariat. Ett jobb där du får arbeta med människor som kanske inte alltid tänker som alla andra men som kan berika din dag och där du får en chans att göra skillnad i någons vardag.
Vår verksamhet ligger i natursköna Dänningelanda, 7 kilometer söder om Växjö.
Du som vikarie kommer inleda ditt vikariat med en introduktionsdag som innehåller interna utbildningar inom aktuella områden. Även bredvidgång ingår.

Anställning
Sommarvikariat, timanställning
Vi söker personer som kan jobba sammanhängande längre perioder under juni, juli och augusti 2019 till våra verksamheter. Vi har ett serviceboende med 14 platser och en gruppbostad med 6 platser samt en egen daglig verksamhet. Vikariaten följer ordinarie schema därför kan tjänstgöringsgraden variera.

Om tjänsten
Omsorgstagarna hos oss är vuxna och tillhör LSS personkrets 1 och 2. Alla bor i egna lägenheter där också delar av arbetet utförs. Vår målsättning är att du som personal ska arbeta utifrån ett lågaffektivt arbetssätt.
Som personal hos oss assisterar du omsorgstagare utifrån deras individuella förutsättningar och ger stöd, service och omsorg i den omfattning som personerna behöver. Våra vårdtjänster innebär arbete dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
Som person är du ansvarstagande engagerad och har en positiv inställning. Du ska ha B-körkort. Du ska kunna svenska i tal o skrift.

Meriterade
Utbildad inom pedagogik, vård och omsorg eller erfarenheter inom liknande arbetsområde.

Sista anmökningsdatum 20190331, ange ”sommarjobb” som referens i din ansökan.

Växjölöftet