Administratör för framtida uppdrag

OnePartnerGroup Sydost

Är du en serviceinriktad administratör som gillar kontakten med kunder? Då är du den vi söker!

Vi söker nu administratörer för framtida uppdrag hos våra kunder belägna i Växjö men även utanför med omnejd. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet men att arbetet är placerat ute hos aktuell kund.

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att registrera och sortera material både för internt bruk och externt för kundens räkning. Arbetet kan även innebära mycket kontakt med kunder via mail och telefon samt att assistera vid fakturering, statistikundersökning eller andra administrativa uppgifter.
Eftersom arbetet kan vara hos lika kunder, ser vi att du har en flexibilitet i din möjlighet att utföra olika arbetsuppgifter och har kapacitet.

Profil
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning och som med fördel har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och hanterar de administrativa uppgifterna på ett kvalitetsmedvetet och strukturerat sätt. I din roll kommer du ha mycket kontakt med våra kunder vilket förutsätter att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och ett intresse att arbeta i olika system.

Du är en trygg och lugn person som på ett in lyssnade sätt alltid strävar mot att ge kunderna bästa möjliga service. Du är en öppen och kommunikativ person som gillar att jobba i team. Vi ser att du är en ansvarskännande person som trivs med att emellanåt jobba i högt tempo vilket kan förekomma under högsäsonger.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Nilsson på nummer 0470-73 94 66.

Växjölöftet