Ansvarsfull Redovisningsekonom till Electrolux i Ljungby

Empleo Växjö

Till vår kund Electrolux söker vi en ansvarsfull och driven Redovisningsekonom.
Electrolux är ett framåt, positivt och globalt bolag som vill vara med att förändra. Bolaget är genuint och trevligt och uppskattar sin personal som den viktiga resurs den är, med ett ärligt och välkomnande arbetsklimat.

Electrolux utvecklas positivt och söker därför nu en ny ansvarsfull och driven Redovisningsekonom för att stärka upp sin ekonomiavdelning. Med rätt erfarenhet kommer du att vara delaktig i utveckling av ekonomistyrningen och den interna kontrollen. I din kommande arbetsgrupp, bestående av sex personer, med en god dynamik kommer du att få förmånen att verka med kompetenta kollegor från olika delar av världen. Du blir den som rapporterar direkt till vår ekonomichef.

Som Redovisningsekonom på Electrolux innebär dina arbetsuppgifter bland annat:

· Löpande bokföring, månadsbokslut och månadsrapportering

· Årsbokslut, årsredovisning och deklarationer

· Redovisning av moms, skatter och sociala avgifter

· Analys och utredningsarbete

Tjänsten är i första hand kopplad till redovisning men du kommer även att vara den som är med och utvecklar och förbättrar rutiner och processer inom redovisningsområdet. Vi söker därför dig som är självgående och målinriktad samt med en vilja att förändra.

Din profil

Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom på minst eftergymnasial nivå eller liknande samt med några års arbetslivserfarenhet, gärna från större tillverkande företag. Utöver detta har du erfarenhet av att självständigt eller tillsammans med andra utveckla rutiner och processer.

Du är en strukturerad och driven person med ett utåtriktat sinnelag som har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och frågeställningar. Vidare är du en person som gillar att analysera och har förmågan att se likväl helheten som detaljerna. Du ställer dig positiv till förändringar och är positiv gentemot din omgivning och dina arbetsuppgifter. Självklart är du noggrann och ansvarsfull och trivs med att få möjligheten att vara med och utveckla ett expansivt företag.

Officepaketet med tonvikt på Excel är verktyg du är van att arbeta i. Du behöver även kommunicera flytande i svenska och engelska

Tjänsten är en direktrekrytering till Electrolux i Ljungby. Kanske är just du på väg vidare i ditt yrkesliv och är intresserad av att utmanas och bygga på din kompetens?

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Ljungby

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Ansökningstid: 13/1 – 2019

Växjölöftet