C/CE-chaufför sökes till kund i Växjö

OnePartnerGroup Sydost

Är du en serviceinriktad person som vill ha ett omväxlande och fysiskt jobb? Vill du jobba som chaufför på ett innovativt företag som sätter miljön i fokus? Då är du kanske rätt person för vår kund som nu expanderar och söker en C-chaufför till Växjö eller Älmhult!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utgå från Växjö med någon av kundens miljöhanteringsfordon och du kommer arbeta mobilt med avloppsspolning, slamsugning, vacuumsugning eller TV-inspektion. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att utföra tömning av slamanläggningar, spola avloppsledningar eller vacuumsuga torrt material vid till exempel byggarbetsplatser/industrier. Du arbetar självständigt men du ingår i ett team. Arbetet är dagtid men viss schemalagd jour ingår också i tjänsten.

Profil
Vi söker dig som:
• Har C/CE-körkort
• Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Har erfarenhet inom bygg, anläggning, VVS eller liknande
• Är i fysisk god form

Det är meriterande om du har:
• ADR
• Heta arbeten
• Arbete på väg
För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Då arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som motiveras av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt lösa problem som kan uppstå. Tjänsten kräver att du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Växjölöftet