Ekonomiassistent till Södra Skogsägarna

OnePartnerGroup Sydost

På Södra startar allt i skogen. Där läggs grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar Södra dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så Södra bygger relationer och långsiktig framgång. Läs mer på www.sodra.com.

Vi söker nu en ekonomiassistent till Södra Skogsägarnas ekonomiavdelning i Växjö. Uppdraget förväntas starta i mars. Tjänsten är ett vikariat på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig till slutet på januari 2020 men för rätt person finns det chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till leverantörsfakturaprocessen:

• Hantera avvikande fakturor i flödet
• Inköpsfakturamatchning
• Skapa underlag för leverantörsupplägg
• Arbeta i ärendehanteringssystem
• Kontakt med leverantörer och beställare

Kan även förekomma viss kundfakturering.

Din profil
Vi ser att du antingen har en utbildning i ekonomi från högskola eller universitetet alternativt har viss arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller liknande. För att vara aktuell för rollen har du ett ekonomiskt tänk och intresse.

Vi förutsätter att du har god datavana eftersom du kommer att jobba i olika system. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektroniska fakturahanteringssystem.

Som ekonomiassistent har du daglig kontakt med leverantörer och interna beställare och vi ser därför att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Du har en god förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet, där du ändå kan väga in effektivitet i ditt dagliga arbete. Vi ser även att du är en god lagspelare eftersom du kommer att tillhöra ett team och jobba tillsammans med dem. Pålitlighet och ansvarstagande står högt på din agenda och du förstår vikten av det egna ansvaret. Eftersom vissa perioder är mer hektiska än andra ser vi att du har en god förmåga att hantera stress.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på nummer 0470-34 98 71.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Växjölöftet