Empleo söker Elmontörer för långsiktigt jobb i Tingsryd

Empleo Växjö

Till vår kund söker vi nu en Elmontör med elutbildning. Som Elmontör hos vår kund arbetar du främst med att montera och installera el, värme, strömbrytare och vägguttag. Du kommer även att på sikt ansvara för att bygga elskåp och installera elcentraler av mer komplexa modeller. Tjänsten innehåller stor variation och samtliga moment kräver stor noggrannhet och god förståelse för hur du läser elschema och tabeller.

En trygg och erfaren handledare kommer att lära upp dig och följa din utveckling på arbetsplatsen.

Din profil
Vi söker dig som innehar elutbildning på minst gymnasienivå. Med ett praktiskt intresse och förståelse för såväl ritningsläsning som att koppla efter elschema kan just du vara den vi söker. Som person är du noggrann, nyfiken och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och bidrar med en hög arbetsmoral.

För att lyckas i rollen bör du även vara lyhörd och öppensinnad samt en god lagspelare. Uppdraget förväntas att starta omgående och inleds som ett konsultuppdrag på tre till sex månader via oss på Empleo. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till en direktanställning hos vår kund.

Uppstart: Omgående
Arbetsplats: Tingsryd
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Sista ansöknignsdag: 2019-01-03

Växjölöftet