Empleo söker Montör för tillsvidareanställning till Växjö

Empleo Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till ett av våra kundföretag i Växjö söker vi omgående en driven montör med sinne för ritningläsning och komplext arbete. Du ingår tillsammans med kompetenta kollegor i en mindre arbetsgrupp och tjänsten ställer krav på praktiskt kunnande och god samarbetsförmåga. Företaget arbetar inom ventilation och tillverkar standardiserade och kundanpassade fläktar, värme- och kylaggregat. Vårt kundföretag erbjuder ett stimulerande och trevligt arbete med bra arbetsmiljö och öppet klimat.

Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! Uppdraget är långsiktig och därför ser vi att du som söker är ute efter en tillsvidareanställning.

Din profil
Du som antar denna utmaning har troligen minst fem års praktisk erfarenhet som montör, servicetekniker, bilmekaniker eller någon form av liknande hantverkarbakgrund. Du är av naturen händig och tycker om att arbeta med praktiska uppgifter samt är du van att läsa ritningar. Du trivs med LEAN och 5S och har sinne för ordning och reda. Att du är en god lagspelare som trivs med ansvar ser vi som en självklarhet.

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Vi söker efter dig som tänker långsiktigt med din kommande anställning, kanske är just du vår nästa konsult? Truckkort och traverskort är meriterande för tjänsten!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Växjölöftet