Empleo söker Pressoperatörer till vår kund i Tingsryd

Empleo Växjö

Till vår kund i Tingsryd söker vi dig som vill arbeta som Pressoperatör och att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att linjen fungerar optimalt och producerar efter den mängd och kvalité som efterfrågas. I uppgifterna ingår övervakning, packning och att åtgärda fel vid störning på maskinerna.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av industriell eller teknisk yrkesutbildning eller har arbetat inom industri i ett par år, gärna som Pressoperatör. Det viktigaste för vår kund är att man som person är villig att lära sig, vill utvecklas och har huvudet på skaft. Som person är du en god lagspelare, nyfiken med en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Är du även noggrann, ansvarsfull och full med energi så är detta ett jobb för dig.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo och arbetar på uppdrag hos vår kund.
För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund på sikt.

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Tingsryd

Omfattning: Heltid, Treskift

Lön: Enligt Kollektivavtal

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Växjölöftet