Empleo söker Programsupport till Kontek Lön AB

Empleo Växjö

Om Kontek

Kontek Lön AB erbjuder allt ett företag kan behöva för lön och löneadministation. Vi har funnits sedan 1934 och är idag ca 130 medarbetare. Tillsammans erbjuder vi allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer våra tjänster och produkter är såväl små som stora företag inom i princip alla branscher. Vi har haft en stabil tillväxt de senaste tio åren. Vårt huvudkontor ligger i Ljungby, men vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Värnamo.

Medarbetare till vår programsupport inom lön

På Kontek har vi ett stort gemensamt intresse – lön och löneprocesser! Vår vision är att Kontek ska ha bäst rykte i lönebranschen. Vill du bidra med ditt engagemang och kunnande? Bra, då har vi jobb till dig!

Om jobbet

Vi söker ytterligare en medarbetare som vill jobba med kundsupport inom försystemsområdet (tid- reseräknings- och HR-system).

På vår programsupport finns nästan 20 medarbetare som tillsammans ledsagar våra kunder med allehanda systemfrågor inom löne- och försystem.

I jobbet underlättar du för våra kunder genom att svara på programrelaterade frågor och ge service framför allt via telefon, fjärrstyrningsverktyg och ärendehanteringssystem.

Du arbetar också med interna tester av våra egenutvecklade applikationer.

Tjänstens placering kan vara antingen Ljungby eller Värnamo, beroende på ditt önskemål. Upplärningsperioden sker dock i Ljungby.

Om dig
Vi ser gärna att du har goda lönekunskaper men möjligheter finns till upplärning om du är den person vi söker. Som person är du utåtriktad, noggrann, flexibel och du tycker som vi, att kunden är viktigast.

Du delar givetvis våra kärnvärden, vilka innebär att vi är kunniga, alerta och familjära.

Din ansökan

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du till att börja med anställs via Empleo under en begränsad tid, för att sedan anställas av oss.

Frågor eller funderingar kring tjänsten?

Kontakta Christopher Moberg på Empleo.

Tel. 070-993 540 41

E-post: christopher.moberg@empleo.se

Om tjänsten
Befattning: Medarbetare till vår programsupport

Ort: Ljungby eller Värnamo

Yrkesområde: Support/kundservice

Anställningsform: Hyrrekrytering

Arbetstid: Heltid

Ansök senast: 17 februari 2019

Växjölöftet