Empleo söker Truckförare för långsiktigt jobb i Växjö

Empleo Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till ett av våra kundföretag i Växjö söker vi omgående en erfaren Truckförare med mycket god körvana. Hos vår kund får du chansen att arbeta med varierande arbetsuppgifter:

-In- och utleveranser och orderplock
-Saldohantering och inventering
-Truckkörning med både skjutstativtruck och höglyftare

Tjänsten ställer krav på hög flexibilitet, god truckvana samt positiv inställning!

Din profil
Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av lager- och logistikarbete. Du är van att hantera olika truckar och växer med ansvar. Du har sinne för ordning, struktur och siffror samt arbetar med hög noggrannhet och kvalitet. Som person är du glad och öppensinnad. Du ställer dig positiv till förändringar och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Med fördel har du en kreativ sida och tar gärna egna initiativ samt har du grundläggande datorkunskaper i Officepaketet. Att du är van att kommunicera med såväl intern personal som transportörer och övriga leverantörer ser vi som en självklarhet.

B-körkort samt truckkort för A och B1-3 är ett krav, gärna även B4. Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö. Tjänsten inleds med sex månaders anställning via Empleo för att sedan övergå till en tillsvidaretjänst hos vår kund. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller inom två veckor.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 30 januari.

Om oss
Empleo Växjö AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Växjölöftet