Energitekniker till Ömangruppen i Växjö

Ömangruppen

Ömangruppen fortsätter att växa. Vi söker nu Energitekniker som kommer utgå från Växjö.

Arbetsbeskrivning: Som Energitekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som Energitekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
– arbeta med bland annat service och underhåll inom våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
– genomföra felsökningar
– utföra mindre servicemontage

– utföra Kylmontage
– utföra injusteringar

– OVK besiktningar

– utföra styr- och regler arbete
– medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
– uppföljning och återrapportering
– skapa goda kundkontakter

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap och ett intresse att arbeta som Energitekniker. Du har goda kunskaper inom ventilation, kyla eller styr & regler. Utbildning och erfarenhet från ovanstående, är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som Energitekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, noggrann och omsorgsfull som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Susanne Ahlström HR Business Partner på tel. 0480-720258. Sista ansökningsdag 2019-02-17.

Växjölöftet