Enhetschef till gatuverksamheten

Vetlanda Kommun

På tekniska kontoret ansvarar vi för ett brett verksamhetsområde inom Vetlanda kommun med fastigheter, gata-park, exploatering och plan.
Gatuenhetens uppdrag är att anlägga, sköta och underhålla kommunens gatumiljöer. Det handlar bland annat om vinterväghållning, grusvägsunderhåll, asfaltering och gatusopning. Enheten ansvarar även för transporter, samtliga gatu-parkavdelningens entreprenadfordon och för verkstadsfunktion.
Välkommen till oss och till en kommun som präglas av vänlighet, lösningsfokus och livskvalitet. 94 procent av våra invånare säger att de skulle rekommendera andra att flytta hit. Med småstadens närhet till handel och service och en landsbygd som ser ut ungefär som i Astrid Lindgrens sagor är det inte svårt att förstå varför. Här finns tid, och möjlighet, att göra mer av

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för löpande drift och underhåll av kommunens gatumiljöer samt nyanläggning av offentliga gatumiljöer och tomter. Arbetet styrs till stor del av politiska riktlinjer och servicedeklarationer.
Du ansvarar för ekonomi och personal och leder totalt ett tiotal medarbetare inom gatudrift, transportledning samt verkstad och förråd. Som enhetschef fungerar du också som en länk mellan gatuenheten och avdelningens ledningsgrupp och förvaltning. Du arbetar nära övriga enhetschefer inom gatu-parkverksamheten.
Som enhetschef bidrar du till att utveckla verksamheten men även det interna och externa samarbetet. Med dina kunskaper i drift- och anläggningsarbeten fungerar du som ett stöd för övriga chefer och arbetsledare.
Du är en del i arbetsledande jourberedskapen när det gäller driftstörningar och larm.
Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med ett helt gäng trevliga arbetskamrater där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Du har möjlighet till vidareutbildningar inom ditt ansvarsområde.
För att trivas i tjänsten tror vi att du är en person som har ett brinnande intresse för ledarskap. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att ta tillvara andras kompetenser och idéer. Du kan fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera. Du är en flexibel och driven person som arbetare metodiskt och kvalitetsorienterat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller annan utbildning som vi bedömer som relevant.
Du har goda kunskaper inom drift- och anläggningsarbete med maskinkunskap.
Vi ser gärna att du har utbildning inom ledarskapsområdet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
B-körkort.
Erfarenhet krävs

Ansök senast: 2019-02-10
Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast.

Kontaktperson
gatuenhetschef Emil Bergdahl
Telefon: 0383-97406, 070-5497406

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Växjölöftet