Kock och Kökspersonal till kund i Älmhult!

Manpower

Låter denna möjlighet för bra för att vara sann? Tveka inte, utan att skicka in din ansökan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som Kock och Kökspersonal kommer du i första hand att ingå i restaurang- köksstaben och tillreda måltider i ett kök som är öppet ut mot restaurangen. Du arbetar tillsammans med dina kollegor, men tar ett stort eget asvar för att leverera med högsta kvalité. Här jobbar du i normalfallet dagtid, men oregelbunden arbetstid kan förekomma vid event eller större bokningar.

Du kommer till exempel att:

arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden
måna om livsmedelshygien och utföra daglig städning av köket
förbereda matlagning inför event, större bokningar på restaurangen
ta emot beställningar/ta betalt i kassan
möta och utgöra god kundservice till lunchgäster ute i restaurangen
Vem är det vi söker?

Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar och att jobba med människor – det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du är en kreativ, samarbetsvillig och positiv person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du hängiven och pålitlig i din yrkesroll.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cornelia Baard på telefonnummer 0470-74 55 92 eller e-post cornelia.baard@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Växjölöftet