Lagermedarbetare med truckkort till industri i Växjö!

OnePartnerGroup Sydost

För kunds räkning söker vi en erfaren lagermedarbetare till deras verksamhet i Växjö! Företaget i fråga verkar inom bilindustrin och är ett rent och fräscht företag med god arbetsmiljö att arbeta i.

Tjänsten är på heltid, och innebär en anställning i OnePartnerGroup konsultverksamhet. Arbetstiderna avser dagtid.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter och arbetets omfattning kan variera beroende kundens behov. Dina arbetsuppgifter kommer mestadels innefatta att köra truck med pallar lastade med produkter, du kommer också vara behjälplig med andra arbetsuppgifter, exempelvis emballering av pallar.

En arbetsdag hos vår kund kommer även bestå av:
• Orderplock
• Packning och rapportering

Din profil
För att vara aktuell i rollen som lagermedarbetare har du:
• Truckkort A1-A4 samt B1-B4.
• God svenska I tal och skrift
• God arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är strukturerad. Du är van att ta ansvar för ditt arbete och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser att du är flexibel, pålitlig och ansvarsfull.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på telefonnummer 0470-34 98 74.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Växjölöftet