Mångsidig Redovisningsansvarig till NPA Plast i Ljungby

Empleo Växjö

Till vår kund NPA Plast söker vi en mångsidig och noggrann Redovisningsansvarig.
NPA Plast är ett familjärt, välkomnande och offensivt företag med miljön i fokus. Med sin fina arbetsmiljö känner sig personalen väl omhändertagen. Trivseln är mycket hög med högt i tak och teamkänslan är stark. För NPA Plast är hållbarhet viktigt och därför jobbar de enbart med återvunna och nedbrytningsbara material.

NPA Plast expanderar kraftigt och söker nu en mångsidig och noggrann Redovisningsansvarig med en hel del erfarenhet som vill vara med där det händer med en vilja att utvecklas. En spännande och växlande roll med allt från löpande redovisningsarbete till att kunna hjälpa till i kundtjänsten. Du vill vara där det händer och gillar högt tempo med trevliga arbetskamrater.

Som Redovisningsansvarig på NPA Plast arbetar du med:

· Löpande bokföring, månadsbokslut och månadsrapportering

· Kund- och Leverantörsreskontra, fakturering, in- och utbetalningar

· Likviditetshantering

· Löneadministration, preliminär årsredovisning, deklarationer

· Generella kunskaper gällande skatt och lagar, ansvarig för att hålla företaget uppdaterat.

· Reception, posthantering, kundtjänst vid behov

· Inventering

Tjänsten är i första hand kopplad till redovisning men är även lite bredare. I den får du möjlighet att skapa dig en förståelse för hela processen. Vi söker därför dig som är nyfiken och tycker om att få en inblick i verksamheten. Helst har du redan idag byggt upp en kunskapsbank och den är du nu redo att ta vidare med att utveckla och bygga på.

Din profil

Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom på minst eftergymnasial nivå med några års arbetslivserfarenhet, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta är det bra om du har erfarenhet från mångsidiga arbetsuppgifter och är van och kan hjälpa till där det behövs. Du vill vara med där det händer och få medverka till att utveckla ett expansivt bolag.

Du är en strukturerad och noggrann person som trivs att arbeta i grupp men är även van att jobba självständigt. Du tycker om att lära dig nya saker och har lätt för att förmedla dina kunskaper till andra. Självklart är du ansvarsfull och når din fulla potential i ett offensivt och framåtriktat företag. Hos NPA Plast är alla delaktiga och bidrar till att alla trivs och känner sig välkomna och vill vara en i teamet.

Tjänsten är en direktrekrytering till NPA Plast i Ljungby, tar du utmaningen?

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Ljungby

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Ansökningstid: 13/1-2019

Växjölöftet