Montörer till attraktivt industriföretag i centrala Växjö

Inpeople Sverige

Vi söker dig med monteringsvana som vill bli en viktig del i teamet hos ett av Växjös absolut trevligaste industriföretag! Företaget arbetar inom ventilation och tillverkar standardiserade och kundanpassade fläktar, värme- och kylaggregat.

Till tjänsten söker vi framförallt dig som vill jobba heltid på ständigt kvällsskift måndagar till torsdagar men är du en morgonmänniska och hellre jobbar dagtid kan det också finnas plats för dig på förmiddagsskift. Du som söker är en händig och kompetent montör. Du trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt på ett noggrant och effektivt sätt och du är en prestigelös medarbetare som gärna hjälper till där det behövs.

Vi erbjuder arbete i en strukturerad, ljus och fräsch miljö. På avdelningen kommer du tillhöra ett härligt team med flertalet kollegor där sammanhållning och trivsel är viktiga byggstenar, liksom samarbete, ansvarskänsla och engagemang. Förstärkningen av teamet är långsiktig och därför ser vi att du som söker är ute efter en trygg och stabil tillsvidareanställning.

Du som söker är en händig person med erfarenhet av montering och ritningsläsning inom industri, men även dig som snickarlärling, vvs-lärling, med elutbildning eller liknande områden.

Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Växjölöftet