Musiklärare

Vetlanda Kommun

Norrgårdsskolan ligger mellan Njudungsgymnasiet och Folkets park i utkanten av Vetlanda. Här finns elever från förskoleklass upp till årskurs sex. På skolan finns även ett fritidshem. Skolan är byggd 2008 och tillbyggd 2012. Norrgårdsskolan har en anpassad och härlig lärmiljö med stora möjligheter till lek och undervisning både inom- och utomhus.
Ett par stenkast in mot stan ligger Mogärdeskolan, alldeles intill lummiga Apoteksparken. Skolan har fritidshem, förskoleklass, årskurserna 1-9 samt samverkansklass. Mogärdeskolan befinner sig just nu i ett spännande utvecklingsskede där nybyggnation pågår för fullt och under 2019 räknar vi med att flytta in i de nya lokalerna.
Välkommen till oss och till Vetlanda kommun! Bli en av 2 900 medarbetare som gör skillnad för andra människor, varje dag.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en musiklärare till båda skolorna för undervisning av våra elever i årskurs tre till sex. Som musiklärare ger du eleverna möjlighet att uttrycka sig genom att sjunga och spela, skapa och improvisera. Under din ledning får eleverna upptäcka olika sorters musik och instrument och utveckla sina musikaliska förmågor, men också bygga ett teoretiskt kunnande kring musiken och dess funktion och betydelse i olika sammanhang.
Som lärare planerar och förbereder du din egen undervisning men ingår också i ett arbetslag tillsammans med andra lärare på skolorna.
Hos oss får du en tjänst om 60 procent, varav tyngdpunkten ligger på undervisning på Norrgårdsskolan. Det finns möjlighet att utöka tjänstgöringstiden beroende på vad du har för önskemål och kompetens med dig i bagaget.
För att trivas i rollen tror vi att du är en kreativ person som har lätt för att tänka nytt och ta till dig elevers olika sätt att lära. Du är strukturerad i ditt arbete och bra på att organisera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i musik. Erfarenhet av undervisning i musik är meriterande.
Sökande med erfarenhet från musikbranschen kan också bli aktuella för anställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök senast: 2019-02-11
Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde 18 februari eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Rektor Malin Stenbäck
Telefon: 0383-965 50, 072-141 13 72

Rektor Maria Sparre
Telefon: 0383-974 93

Facklig företrädare
Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-10331
E-postadress: lararforbundet@vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson, Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-97490
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Växjölöftet