Nattsjuksköterska

Vetlanda Kommun

När lamporna släcks och de flesta av Vetlandas kommuninvånare går till vila börjar arbetspasset för nattpersonalen. Natt efter natt ser de till att våra patienter inom funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen får den vård och omsorg de behöver.
Som nattsjuksköterska ansvarar du för patienterna som bor på kommunens särskilda boenden och de patienter som är inskrivna i hemsjukvården.
Vetlanda kommun har totalt 2 900 medarbetare. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Och natt. Välkommen du också!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du för att tillgodose patientens basala och specifika omvårdnadsbehov, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Du arbetar förebyggande med hälsofrämjande insatser.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att leda, prioritera, fördela och samordna omvårdnadsarbetet utifrån patientens behov, att bedöma medicinska behov och initiera läkarkontakter.
Vi söker dig som är en trygg och stabil person som har lätt att anpassa sig i olika situationer utifrån ett professionellt förhållningssätt. Du är lyhörd, bra på att samarbeta med andra och har ett konstruktivt kommunikationssätt. Vi tror också att du är en person som gillar struktur och som är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Som nattsjuksköterska har du en kort arbetsvecka. En heltidstjänst hos oss motsvarar 31,21 timmar i veckan.
Hos oss jobbar du tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet av att jobba som nattsjuksköterskor. Som nyanställd sjuksköterska i Vetlanda kommun erbjuds du också en mentor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssköterska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker därför dig som är flexibel, kan arbeta självständigt och som samtidigt har lätt för att samarbeta med personal på olika nivåer.
B-körkort.

Ansök senast: 2019-02-20
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tjänsten är på 60 % men det finns möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
områdeschef Malin Nordström
Telefon: 0383-578 82

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Växjölöftet