Sommarjobba hos oss på Frösunda!

Frösunda Omsorg

Vi söker sommarvikarier och erbjuder vikariat i Växjö, Alvesta, Ljungby, Tingsryd och i närliggande mindre orter runt om Växjö. Våra kunder är i alla åldrar och arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt med jour. Sommarvikariatet kan sträcker sig från juni-augusti och har varierande tjänstgöringsgrad.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat.

Skriv gärna och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV till mailadress: berina.heco@frosunda.se.
Skriv även hur stor tjänstgöringsgrad du önskat att arbeta, vilka veckor samt i vilken ort du vill arbeta.

Vi arbetar med löpande rekrytering så om du är den person vi söker ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig. Glöm inte att ange vilka veckor du har möjlighet att arbeta samt om du har körkort.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – respekt, engagemang och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Växjölöftet