Spontanansökan för dig som är intresserad av en ekonomitjänst

OnePartnerGroup Sydost

Vi söker nu personer som vill arbeta inom ekonomi för framtida uppdrag hos våra kunder belägna i Växjö, men även utanför med omnejd. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet men att arbetet är placerat ute hos aktuell kund.

Dina arbetsuppgifter
Då våra kunder befinner sig i väldigt olika branscher, kan dina ansvarsområden variera beroende på uppdrag och behov. Några av de uppgifter som kan bli aktuella är att arbeta med fakturering för både kund och leverantör, månad- och årsbokslut samt leverantör- och kundreskontra.

Vi ser att du även har möjlighet att kunna arbeta med andra administrativa uppgifter som tillkommer i den aktuella tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi från högskola eller universitet, alternativt har en likvärdig arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller liknande.

Då tjänsterna kan innebära att arbeta i olika system, ser vi att du har en god datavana samt har erfarenhet av att jobba i olika faktureringssystem. Då många av våra kundföretag arbetar inom många olika branscher, ser vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska för att kunna kommunicera på bästa sätt både internt och externt.

Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att kommunicera både via telefon och mail. Att vara en lagspelare är en viktig del i ditt arbete och att samarbeta med andra faller sig naturligt för dig. Vidare är du stresstålig och kan klara av att ha många saker igång samtidigt med ett effektivt arbetssätt.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi kommer att kontakta dig om vi hittar något som matchar din profil.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Nilsson på nummer 0470-73 94 66.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Växjölöftet