Till Modulpac i Lagan söker vi en noggrann Kvalitetskoordinator

Empleo Växjö

Till Modulpac i Lagan söker vi en noggrann Kvalitetskoordinator

Modulpac i Lagan är det anrika, flexibla lilla företaget med en stark vikänsla vilket har gett dem en position bland jättarna. Tillverkning, montering, etikettering och tryck, under ett och samma tak samt med en egen utvecklingsavdelning medverkar till att de är starka på förpackningsmarknaden. Modulpac arbetar gärna långsiktigt med sina kunder och personal och jobbar därför mycket tillsammans i en trevlig miljö med ett högt tempo. Det är ett företag med korta beslutsvägar som tar väl hand om sin personal.

Modulpac behöver bygga på med en noggrann och miljömedveten kvalitetskoordinator för att stärka upp sin kvalitetsavdelning. Som kvalitetskoordinator är du delaktig och bidrar med det förebyggande kvalitets- och miljöarbetet på Modulpac.

I rollen som Kvalitetskoordinator på Modulpac innebär dina arbetsuppgifter bland annat:

Rutiner för miljö, samt upprättande av dokumentation
Reklamations- och avvikelsehantering
Utföra produktionskontroller gällande kvalitet
Utbilda personalen gällande rutiner för kvalitet
Delaktig vid interna och externa revisioner
Tjänsten innefattar att se till och säkerställa så att Modulpac följer kraven gällande kvalitet och miljösäkerhet. Den innefattar även att se till så att rutiner blir dokumenterade och granskade och att vid behov kunna gå in och stoppa produktionen vid felaktigheter.

Din profil

Det är meriterande om du som söker denna utmaning har en bakgrund inom kvalitet och miljö kanske med Internrevisorsutbildning med ISO9001. 14001 ISO 13485, men det är absolut inget krav. Att ha en förståelse och se sambanden mellan kvalitet, miljö och produktion är av betydelse.

Som person är du strukturerad samt tycker om att jobba administrativt med en stark vilja att lära dig. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det krävs att du har goda kunskaper i Excel samt att du är kommunikativ och har lätt för att lära.

Tjänsten är en direktrekrytering till Modulpac i Lagan. Om du är i startgroparna eller har en vilja att gå vidare är detta kanske din chans!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Lagan

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Ansökningstid: 10/2 – 2019

https://empleo.recman.no/job.php?job_id=80879

Växjölöftet