Till vår kund Texo AB i Älmhult söker vi en resande Montageledare

Empleo Växjö

Till vår kund Texo AB i Älmhult söker vi en resande Montageledare. Större delen av din arbetstid lägger du ute hos Texos kunder och innebär såväl praktiskt som administrativt arbete. Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs med att resa, är trygg med att möta nya människor i varierande produktionsmiljöer och har ett gott ledarskap. Som resande Montageledare ansvarar du främst för:

· Service, underhåll och driftsättning runtom i världen

· Montageledning och utbildning ute hos kund

· Daglig styrning, arbetsledning, planering och uppföljning

· Medverka praktiskt vid externa montage

· Rapportering och dokumentation

· Att vara ansiktet ut mot kund och samordna arbetet på plats

· Testkörning i samband med driftsättning

Vår kund erbjuder en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du har hela världen som arbetsområde. Ca. 150 dagar per år är du ute på fältet och installerar och driftsätter större processmaskiner där du är ansiktet utåt och har direktkontakt med kunden. Du är även en naturlig samordnare mellan den egna personalen, tekniken och kunden.

Din profil

Du som söker har någon form av gymnasial utbildning. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet som resande Montör/Servicetekniker samt innehar du minst något års ledarerfarenhet. Du trivs med att kombinera praktiskt arbete med administration och rapportering samt är du en naturligt positiv och engagerad ledare.

Kommunikation är något som ligger dig extra varmt om hjärtat och du behärskar såväl svenska som engelska och känner dig trygg med att hålla i den dagliga kontakten med kollegor och kunder. Du trivs vid datorn och har grundläggande goda IT-kunskaper.

B-körkort är ett krav, likaså att du har möjlighet att vara ute på resande fot, ibland upp till två månader i taget.

Är du nyfiken på en ny utmaning och gärna vill ta klivet vidare i en roll som resande Montageledare? Då kanske det är just dig vi söker!

Uppdraget är en direktrekrytering till Texo AB som erbjuder en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om sex månader.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid, 150 resdagar per år.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 3 februari.

/// Empleo Bemanning och Rekrytering
Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Växjölöftet