Undersköterska till Norrgården

Vetlanda Kommun

Äldreboendet Norrgården ligger mitt i Vetlanda, alldeles intill skogen och med förskolan Kvarnen som närmsta granne. Här finns enheterna Solgläntan och Dalen, för personer med särskilda behov och demens.
Totalt bor 18 personer på Norrgården. Och så Rocky förstås. En grå huskatt med vitt bröst och vita tassar som gärna tar en sväng bland rummen och förgyller vardagen för både boende och personal.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en undersköterska för en tillsvidaretjänst på Solgläntan. Du kommer att jobba med äldre med särskilda behov, med inriktning mot psykisk ohälsa och demenssjukdomar.
Som undersköterska jobbar du med allt kring våra äldre i deras vardag. Du är en person som värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet. Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett, såväl socialt och kulturellt som fysiskt.
Hos oss får du ett utvecklande jobb med fantastiska kollegor. I dag är vi totalt 24 anställda på Norrgården.
Vi tror att du är en empatisk, varm och engagerad person. Du gillar när arbetsuppgifterna är varierande, tycker om att samarbeta med andra men är också bekväm med att vara självgående och ta egna initiativ.
Vi vill att du som är anställd på Vetlanda kommun ska må bra, både på och utanför jobbet. Därför kan du bland annat få bidrag för att motionera på din fritid, du har tillgång till fria bad och rabatt på massage. Läs mer om våra personalförmåner här: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner.html

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av demensvård.
B-körkort önskvärt.

Ansök senast: 2019-02-20
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänsten är på 75%, med möjlighet till ökning genom rörlig tid.
Tillträde 2019-04-22. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson
Områdeschef Nadia Kadiric
Telefon: 0383-57883

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Växjölöftet