Vaktmästare

Vetlanda Kommun

Nu söker vi en vaktmästare till barn- och utbildningsförvaltningen. Du blir en av tio vaktmästare som ansvarar för våra förskolor och grundskolor i Vetlanda kommun.
Våra vaktmästare jobbar i mindre team där var och en ansvarar för ett eget område eller en specifik enhet, men där man tar hjälp av varandra vid behov.
Vetlanda kommun har totalt 2 900 medarbetare. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Välkommen du också!

Arbetsuppgifter

Är du bra på att se vad som behöver göras? Och gillar att vara den som ser till att det blir gjort? Då är detta en tjänst för dig.
Hos oss får du ett självständigt jobb där du sköter den dagliga driften och jobbar förebyggande med underhåll. I arbetet ingår också att ta emot felanmälningar och vara något av en problemlösare.
Några exempel på arbetsuppgifter är att hålla ordning framför entréer, reparation och tillsyn av lös inredning, säkerhetsarbete och skyddsronder, nyckel- och posthantering, samverkan med interna och externa aktörer.
Jobbet har en social sida där du i ditt dagliga arbete möter och samverkar både med personal och barn/elever. Det är därför en fördel om du är en kommunikativ person som trivs med att ha folk omkring dig och som gärna jobbar med barn och unga.
Vi söker dig som brinner för service och att göra det bästa för andra. Du är en praktisk och händig person och vi ser gärna att du har erfarenhet av renovering och nybyggnation då det i dina arbetsuppgifter ingår att vara ett stöd till enhetschef vid projektering.
Dina närmaste kollegor är personalen på de förskolor och skolor där du kommer att arbeta. Du kommer även att ha ett nära samarbete med förskolechefer, rektorer och it-tekniker.
För att trivas i rollen tror vi att du är en självständig och initiativrik person som har en god organisationsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, alternativt yrkeserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Har du erfarenhet från liknande arbete är det ett plus.
B-körkort.

Ansök senast: 2019-02-18
Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till bredvidgång finns.

Kontaktperson
enhetschef Björn Candestam
Telefon: 0383-724421

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Växjölöftet