Vill du jobba med IT, men saknar rätt kompetens?

EC Utbildning

OM YH
Varje år beslutar YH-myndigheten vilka YH-utbildningar som är mest efterfrågade i näringslivet och som beviljas start. Oftast beviljas utbildningen i 2 år, sedan måste den sökas om. Detta gör att man kan vara säker på att utbildningen efterfrågas av framtida arbetsgivare och att innehållet i utbildningen är relevant och up-to-date. YH-utbildningar svarar alltså mot ett verkligt behov på arbetsmarknaden.

Gemensamt för alla YH-utbildningar på EC Utbildning är att de är utvecklade tillsammans med företag och andra branschföreträdare inom IT och teknik. Alla våra YH-utbildningar innehåller praktik där du får omsätta dina kunskaper på en arbetsplats. Det kallas för Lärande i Arbete (LIA). LIA genomför du ute på företag inom den bransch du utbildas för.

OM EC
EC Utbildning är en del av AcadeMedia, som är Sveriges största utbildningsföretag. Vi erbjuder YH-utbildningar inom IT och ny teknik.

TRÄFFA OSS
Vi kommer att befinna oss på Jobbmässan ”Växjölöftet” den 7 februari. Du möter oss både som utställare och som talare på scen. Missa inte chansen att träffa oss på plats, vi svara gärna på dina frågor!

ANTAGNING
Ansökningsperioden sträcker sig från 11 februari till 30 april. Besök vår hemsida för information.

Vi ser fram emot din ansökan!

Växjölöftet